ПОЛИГРАФ (ДЕТЕКТОР ЛЖИ)

(+380) 98 214-90-63
Проверка на полиграфе от 1500 грн.

понедельник, 14 апреля 2014 г.


Установка відеоспостереження


Керівництво торгових закладів, з метою економії коштів намагаються встановлювати камери відеоспостереження /Київ/ біля виходу або ж у місцях концентрації найбільш дорогого товару, в інших місцях вважається, що можна поставити пару відеокамер. Це є досить поширеною помилкою, так як ефективність такого відеоконтролю неприпустимо мала. Камери бажано ставити великого розміру, щоб відвідувачі знали про працюючому відеоспостереження в магазині, це буде чинником, стримуючий потенційних злодюжок. Можна встановлювати великі монітори в торговому залі для публічного показу можливостей відеоспостереження, це наочно продемонструє клієнтам приклад того, що ж бачить система відеоконтролю. Так само добре встановлювати камери з роздільною здатністю і налаштуванням для передачі зображення крупним планом, що дає перевагу для ідентифікації особи порушника. Крім того, в якості профілактики розвішують таблички, застережливі про працюючої в магазині системі відеоспостереження. Крім цього рекомендовано встановлювати відеоспостереження при вході в кімнату охорони, де розташовані монітори і пульти управлінням, біля осередків камер схову, біля входу в адміністративно-побутові приміщення, в зоні установки банкоматів, в зонах викладки дрібних товарів (друкованої продукції, CD-DVD дисків, алкогольної продукції, фасування цукерок та інші).

Таким чином, на закінчення розглянутого нами питання по установці камер відеоспостереження в магазині можна сказати, що кожне торговельне підприємство має свої притаманні тільки йому відмінні риси, і ймовірні варіанти врахувати в короткому огляді просто нереально, тому автоматично приймати всі вищесказані поради на кожен конкретний об'єкт неможливо . І все ж, багато хто з зазначених пропозицій можна було б використовувати службою безпеки на якомусь торговому підприємстві.


Монтаж відеоспостереження


У загальному монтаж відеоспостереження в офісі не сильно відрізняється від, наприклад, встановлення відеоспостереження на якомусь іншому периметрі. Але люди часто хочуть заощадити і встановлюють системи відеоспостереження самостійно, не залучаючи професійні компанії. Дійсно здійснити монтаж камер відеоспостереження самостійно не складає особливих труднощів, особливо в наші часи просунутих технологій. Існують камери, які називаються «Встанови сам», вони були розроблені так, щоб кожен без зусиль зміг самостійно встановити систему відеоспостереження на об'єкті. Гроші дійсно затрачаються менші, ніж при виклику майстрів, але як на рахунок якості встановлених своїми руками камер? Якщо робити все так, як написано в інструкції, то якість особливо не постраждає. Але, все-таки, радимо Вам залучати професійних майстрів, які знають толк у своїй справі і встановлять камери так, щоб вони не привертали особливої уваги, в той же час охоплюючи велику ділянку.


Обслуговування відеоспостереження Київ


Відеоспостереження – дуже важлива складова системи безпеки. Вона дозволяє спостерігати за ситуацією на цілому об'єкті з одного місця, контролювати виробничий процес, виявляти крадіжки, допомагає розслідувати різні випадки і т. п. Тому постійна працездатність системи відеоспостереження необхідна для безпеки. Ми надаємо послуги з ефективного і якісного обслуговування систем відеоспостереження, а саме: гарантійне; післягарантійне; діагностика несправностей; захист обладнання відеонагляду від статичної електрики та збоїв в електромережі; навчання по користуванню Ми пропонуємо нову схему оплати за сервісне обслуговування систем відеоспостереження, яка буде максимально вигідна для Вас, як власника об'єкту, який ми обслуговуємо. Вона полягає у тому, що Ви оплачуєте тільки виконані по факту роботи і не вимагає щомісячних фінансових витрат, які, фактично, ідуть в нікуди з Вашої кишені. Така схема обслуговування знижує ризики з обох сторін до мінімуму, тому буде максимально ефективною. Якщо Ви власник бізнесу, чи уповноважена особа в галузі відеоспостереження, чи у Вас вдома є система відеонагляду – Ви наш потенційний клієнт.

Комментариев нет:

Отправить комментарий