ПОЛИГРАФ (ДЕТЕКТОР ЛЖИ)

(+380) 98 214-90-63
Проверка на полиграфе от 1500 грн.

понедельник, 14 апреля 2014 г.


Пожежна сигналізація Київ
Пожежна сигналізація дозволяє виявити виникнення пожежі на самій ранній стадії його появи, що дозволяє мінімізувати риски ущербов і втрати від займання. Основними принципами побудови системи пожежної сигналізації на об'єкті є її відповідність нормативної документації, яка регламентується будівельними нормами і правилами, а також наявність сертифікату УкрСепро. Головний принцип, з якого варто виходити, - це забезпечення безпеки людей і збереження майна на об'єкті.


Проектування системи пожежної сигналізації


Хочу відразу зазначити: складання технічного завдання на проектування пожежної сигналізації - справа дуже відповідальна. На відміну від охоронної сигналізації, де Ви можете варіювати варіантами блокування, питання проектування, монтажу, обслуговування пожежної сигналізації жорстко регламентуються відповідними нормативними документами. Тому, перед тим як привести приклад того, як скласти технічне завдання на проектування пожежної сигналізації, пропоную, виключно в ознайомлювальних цілях, познайомитися з деякими моментами проектування системи пожежної безпеки. Безумовно, проектувальник пожежної сигналізації може сам визначитися з типом приладів, сповіщувачів, інших пристроїв, проте Ви можете в технічному завданні на проектування вказати свої уподобання, виходячи з вартості обладнання, рекомендацій, відгуків. Головне, щоб обраний модельний ряд забезпечував вимоги, технічні характеристики, які пред'являються системі пожежної безпеки конкретного об'єкта. По-хорошому, щоб скласти технічне завдання сказаного досить. Вимоги до електроживлення, режиму роботи, вважаю вторинними, бо всі вони регламентуються відповідною нормативно - технічною документацією. Тепер можете подивитися приклад технічного завдання на проектування системи пожежної безпеки на сторінці "скачати документацію", Але пам'ятайте: це скоріше форму технічного завдання на проектування. Будьте уважні, хоча, якщо Ви десь в технічному завданні напартачили, грамотний проектувальник Вам його не погодить, вказавши на наявні невідповідності і недостатність інформації.


Монтаж пожежної сигналізації Київ


Установка пожежної сигналізації в наші дні є невід'ємним елементом захисту будь-якої комерційної, промислової чи державної установи. Якщо ви хочете захистити ваш персонал, ваше обладнання і саму будівлю від пожежі, то встановлення пожежної сигналізації - це не примха, а необхідність. Єдине, що може мати якісь варіанти - це вибір компанії, яка буде займатися монтажом пожежної сигналізації, але сам факт необхідності даного заходу незаперечний. Установка пожежної сигналізації сприяє своєчасному автоматичному виявленню виникнення пожежі або пожежонебезпечної ситуації і негайному повідомленню про це всіх людей, що знаходяться поблизу.Ціни на монтаж пожежної сигналізації залежать від обсягів робіт, складності системи та вартості безпосередньо самого обладнання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий