ПОЛИГРАФ (ДЕТЕКТОР ЛЖИ)

(+380) 98 214-90-63
Проверка на полиграфе от 1500 грн.

среда, 30 апреля 2014 г.

Установка (монтаж) систем відеоспостереження

Попит на системи відеоспостереження постійно зростає. А це означає, що все більшому числу людей стає небайдужим особиста безпека та безпеку свого бізнесу. Іnак, ви купуєте обладнання для системи відеоспостереження, а далі перед вами стоїть дилема: «Самому встановлювати систему відеоспостереження або звернутися за монтажем до фахівців?»
Сказати, що установка систем видеонаблюдения - складний процес, було б лукаво з нашого боку. Сказати, що монтаж систем відеоспостереження - простіше простого, не можна, так як в установці системи відеоспостереження, рівно як і в іншій справі, є свої нюанси.

Здійснити монтаж системи відеоспостереження може кожен, хто хоч раз в житті тримав тестер в руках, ну і звичайно розібрався, як ним користуватися. Щоб встановити систему відеоспостереження з 1 камери без пристрою реєстрації, вам необхідно виконати монтаж камери, подати на неї харчування і з'єднати відеовихід камери з відеовходом телевізора (монітора).
А тепер припустимо, що виконавши монтаж систем відеоспостереження, ви виявили, що зображення на вашому моніторі має перешкоди. Звідки ви знали, що з'єднувати відеокамеру з монітором потрібно кабелем з потрібним хвильовим опором, а не звичайним 2-х (4-х) жильним? При установці систем відеоспостереження важливо ще не тільки правильно вибрати устаткування, але і з'єднати всі «правильним» кабелем. Деякі знають, що краще використовувати коаксіальний кабель з хвильовим опором 75 Ом, але іншим установка систем відеоспостереження, нехай навіть і найпростіших, забезпечить пару-трійку набитих гуль.
Ускладнимо завдання. Припустимо, тепер вам необхідно виконати монтаж систем відеоспостереження, складаються з декількох вуличних камер, встановлених на відстані 300м від записуючої апаратури. У цьому випадку, використовуючи дляустановки відеоспостереження коаксіальний кабель, ви ризикуєте викинути гроші і ваша праця на вітер, так як коаксіал не забезпечить передачу відео на таку відстань. І тільки деякі «очумельци» скажуть, що в цьому випадку потрібно використовувати «виту пару». Але не просто виту пару, а ще додаткові пристрої для підсилення сигналу та узгодження хвильового опору.
Може тепер хтось думає, що монтаж відеоспостереження уже виконано? А як же провід живлення? Який дріт ви виберете для установки відеоспостереження на такій відстані? Ви повинні прорахувати споживаний струм відеокамер і лише після цього визначити тип і переріз провідників при допустимому рівні напруги живлення на вході відеокамери.
Насправді, ті моменти, які ми згадали вище, не повністю описують весь процесустановки систем відеоспостереження. Є ще досить велика кількість нюансів, не враховуючи які можна суттєво збільшити вартість системи відеоспостереження.
Ми не маємо на меті відлякати людини від самостійного встановлення, якщо у нього є таке бажання і можливість. Ми з задоволенням проконсультуємо своїх клієнтів з питань самостійного монтажу систем відеоспостереження. І щиро будемо раді, коли у вас все вийде, і ви будете задоволені встановленою системою відеоспостереження.
Однак, якщо ви не володієте достатнім часом і можливостями самостійно займатисямонтажем системи відеоспостереження, ви завжди можете довірити це нам.
Установка відеоспостереження - одна з основних наших спеціалізацій.

Комментариев нет:

Отправить комментарий